standbeeld

onze ervaring

Gezamenlijk hebben wij ruim 25 jaar ervaring met het verzorgen van Lean en Lean Six Sigma opleidingen en het begeleiden van organisaties bij de invoering ervan. Dit hebben wij gedaan bij veel verschillende organisaties en overheden. Graag delen wij deze ervaringen ook met u. 

 • bank en verzekeringen:
  ING

  Share4 ondersteunt ING bij het uitvoeren van een Lean-transformatietraject. De HR-afdeling van ING heeft als strategie 'het leveren van een excellente dienstverlening aan haar klanten'. Share4 levert specifieke Lean-expertise om deze doelstelling te behalen, waarbij de focus ligt op het begeleiden van Kaizen-events om primaire processen optimaal te laten aansluiten op de klant en zo efficiënt mogelijk en zonder verspilling te laten plaatsvinden.

 • logistiek en dienstverlening: Netwerk N.V.

  Bij afvalinzamelaar Netwerk N.V. hebben wij samen met het managementteam de stem van de klant afgestemd op het primaire bedrijfsproces. Hierbij hebben Lean-technieken geresulteerd in diverse tastbare bedrijfsresultaten.

 • retail:
  Intergamma B.V.

  Bij Intergamma, overkoepelende organisatie van labels als Karwei en Gamma, hebben wij diverse Lean Six Sigma belts opgeleid. De opleiding is door de deelnemers als zeer goed beoordeeld, waarbij met name de praktische inslag en focus op veranderkunde bij de evaluatie goed scoorden.
  Tevens coachen wij diverse belts bij de uitvoering van hun projecten.

referenties2
 

"Aan jullie aanpak middels Lean Six Sigma heb ik uitstekende herinneringen!"

directie, franchisegever

"Jullie opleiding is didactisch de beste die ik ooit heb gehad"

black belt, ministerie

potloden

"Wij hadden niet verwacht zo snel resultaten te kunnen verwezenlijken"

manager, ministerie

Refferenties