coaching

Het resultaat van Lean Six Sigma wordt bepaald door de kwaliteit en gedragenheid van de oplossingen. In onze coaching richten wij ons op beide aspecten.

Geen bedrijf of instelling is gelijk en daardoor dient de invoering en het gebruik van Lean Six Sigma specifiek gemaakt te worden zodat het aansluit op de cultuur en taal van de organisatie.

share4 beschikt over gekwalificeerde coaches die u tijdens of na uw opleiding kunnen helpen bij het succesvol uitvoeren van Lean Six Sigma projecten. Daarnaast begeleiden wij organisaties bij de invoering van Lean Six Sigma en coachen we stuurgroepen, directies en managementteams die Lean Six Sigma programma's aansturen.

 

"Een verademing om zoveel enthousiasme en know how over dit vakgebied mee te maken!"

manager, overheid

"Borging, borging en borging ... dank je wel voor de plezierige begeleiding bij mijn project!"

black belt, industrie

boot

advies

De invoering van Lean Six Sigma is een strategische keuze die genomen is met een einddoel in gedachte, namelijk: een efficiente organisatie die waarde creeërt voor haar klanten zonder verspilling. Medewerkers halen deze verspilling zelf uit de bedrijfsprocessen.

Om dit einddoel te bereiken, dient Lean Six Sigma succesvol opgezet te worden. Programma- en projectmanagement, uitvoering en borging van resultaten dient geïntergreerd te worden in de bestaande organisatie, systemen en cultuur. share4 faciliteert u bij dit proces.

Wij adviseren u over de best passende wijze van implementatie en helpen u deze te volgen zodat het einddoel wordt bereikt.

de juiste coach

Omdat iedereen weer andere behoeftes heeft en ervaringen van mensen verschillen, is de coachingsbehoefte ook verschillend. Tevens is de band tussen coach en coachee belangrijk voor het welslagen van het begeleidingstraject.

Daarom maken wij samen met de klant een zo goed mogelijke match tussen de behoefte van de coachee en onze coaches. Dit doen wij door een persoonlijk gesprek met coachees (intake).

Wat u in ieder geval mag verwachten van onze coaches is het continu uitdagen van de deelnemer ten aanzien van het effectief toepassen van Lean Six Sigma. Daarnaast geven we feedback op vaardigheden en veranderkundige interventies om gedragenheid te waarborgen. 

boom