share4

Het delen van kennis en ervaring staat centraal in onze opleidingen, adviesdiensten en coaching. Samen met u werken we aan duurzame implementatie van Agile, Lean of Lean Six Sigma binnen uw organisatie.

klim

lean six sigma home 

 
 • Onze opleidingen en wat klanten zeggen

  Lees alles over onze unieke aanpak, het aanbod en hoe klanten dit hebben ervaren, in onze opleidingsgids.

  Agile Organiseren - Lean - Lean Six Sigma - Lean Facilitator

  Klanten aan het woord: UAF - Intergamma - Rechtbank Oost Nederland

 • Agile- en Lean- coaching binnen ING

  Share4 heeft het afgelopen jaar diverse projecten begeleid op het snijvlak van Lean en Agile binnen ING HR. De HR-afdeling onderging een grootscheepse transformatie om nog beter aan te sluiten op de wensen van haar klanten (de business units van ING).

  Share4 heeft meer dan 50 medewerkers getraind en circa 20 strategische projecten begeleid.

 • Share4 ondersteunt Royal FloraHolland (Bloemenveiling)

  Bij een van 's werelds grootste logistieke bedrijven, Royal FloraHolland, biedt Share4 ondersteuning bij een grootschalig Lean-programma teneinde de interne processen van de organisatie efficienter in te richten. Onze dienstverlening bestaat uit het invoeren van Training Within Industry (TWI) en Lean Management door training, begeleiding en interim-werkzaamheden.

 • Amarant Groep kiest Share4

  Zorginstelling Amarant Groep heeft Share4 gekozen als partner voor de begeleiding en training van Lean Six Sigma Black Belts.

  Tevens ondersteunt Share4 bij de verbetering van diverse zorgprocessen teneinde de kwaliteit van zorg nog beter te maken. Een van de processen die hierbij wordt aangepakt, is het centrale roosterproces.

   

   

   

 • Share4 is Proud Member of ASQ

  De American Society for Quality (ASQ) is een wereldwijd netwerk voor organisaties en professionals die zich richten op kwaliteitsmanagement. Sinds de opkomst van Lean Six Sigma is het ASQ de meest erkende onafhankelijke kennisorganisatie. De "body of knowledge" voor onder andere black belts en green belts is al jaren de standaard in de markt.

  Onze erkenning als lid van ASQ vergroot ons netwerk van inhoudelijk experts en biedt ons de nieuwste publicaties, trainingen, theorieën en templates. Hiermee kunnen we onze klanten toegang bieden tot de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

referenties

Kijk met welke organisaties en overheden wij onze kennis reeds hebben gedeeld. 

LSS blok grijs 
auto

Recente tweet

RT @LucMolenaar: Afgelopen vrijdag, 1 februari, hebben wij Wessel de Jager mogen verwelkomen als nieuwe collega! Wij zijn er van overtuigd…

by Share4

 

share4excellence-web

share4 b.v.

Postbus 94218 
1090 GE Amsterdam 
+31 (0)20 7749 849