courses

Opleiding doen bij share4 betekent opgeleid worden enthousiaste en deskundige docenten die het delen van kennis en ervaring hun werk hebben gemaakt. Geen saaie hoorcolleges maar veel verschillende werkvormen waarin we u uitdagen anders te kijken naar uw eigen werkpraktijk.

Iedere opleiding kent een mix van Lean Six Sigma technieken en veranderkunde. In onze optiek kunnen deze niet zonder elkaar. Het resultaat van de verbetering is immers de som van de kwaliteit en de acceptatie van de mensen die het moeten gaan uitvoeren.

Welke vorm van opleiden u ook kiest - in-house of open inschrijving - al onze opleidingen voldoen aan de eisen van de American Society for Quality (ASQ). Daarom worden onze standaardopleidingen afgerond met een formeel examen dat leidt tot het internationaal geaccepteerde Lean (Six Sigma) certificaat. Op deze manier houden wij de kwaliteit hoog en heeft uw certificaat ook daadwerkelijk toegevoegde waarde. Voor maatwerktrainingen kan hiervan indien gewenst worden afgeweken.

asq proud member logo 2015 small smaller smallest